Od jakiegoś czasu dzieją się dziwne rzeczy z moim telefonem. Aplikacje takie jak Facebook, YouTube, Messenger zresztą czasami inne też może dlatego że z nich najczęściej korzystam, przestają działać. Pojawia się okienko z wiadomością aplikacja przestała działać. Co jakiś czas telefon się też sam restartował. Lecz dzisiaj zaniepokoiłem się bo restartowanie telefonu działo się co chwila przez 10 minut. Pojawiał się na chwile ekran blokady i z powrotem restart. Wina oprogramowania? Android 6.0.1 instalowany przez kompa od ich programu LG tool czy jakoś tak.Jakiejś aplikacji? Może dlatego że korzystam z lunchera nova?
Dodam że chciałem włączyć FB i znowu się resetował.
Edit:
Wina leży raczej po stronie bateri. Zauważyłem że pętlę restartów przerywa podłączenie telefonu do ładowarki. Dodam że narazie siedze na FB i ogladam filmiki na YT i telefon się nie wyłącza, oczywiście jest pod ładowarką. Będę wysyłał go na gwarancję i pytanie wysyłać wszystke akcesoria czy sam telefon? I czy nie będą się czepiać bo mam androida 6.0.1 a nwm czy jest już opcja OTA ba aktulizowalem przez komputer