guciu69 Witam, czy na każdym zegarku z android Wear jest funkcja, która umożliwia wyświetlanie non stop tarczy /aby nie musiała być wzbudzana przez ruch ręki/? Podobno można tak z lg g watch r, a czy inne też tak mają? Pozdrawiam
Kr!stov Nie wiem czy dobrze zrozumiałem ale sądzę, że tak. Ustawienia > Ekran zawsze włączony. Ekran przechodzi w bardziej ekonomiczny tryb wyświetlania (ambient) ale jest widoczne wszystko non stop - aż bateria padnie:DDD
guciu69 Jeżeli dobrze się zrozumieliśmy to pewnie o to chodzi. Ma się wyświetlać caly czas tarcza z godziną bez konieczności wzbudzana przez ruch ręką. A czy wszystkie zegarki z Android Wear mają taką funkcję?
Kr!stov Teraz żeś dowalił [emoji23]... Na pewno wszystkie, które obsługują tzw. tryb ambient. Trzeba szukać w specyfikacji danego zegarka czy obsługuje taką funkcję bo to chyba bardziej zależy od wyświetlacza zegarka. Mogę się mylić więc jeśli tak jest to proszę mnie poprawić.Tapnięte nexem 5X
guciu69 Kr!stov Teraz żeś dowalił ... Dlaczego zaraz taka reakcja? Właśnie doczytałem, żetrybambient to tryb zawsze włączony ale czarno-biały i jeżeli to prawda to nie o to mi chodziło.
Kr!stov No reakcja w sensie pozytywną. Nie bierz jej do siebie miałem na myśli, że miałbym sprawdzać każdy zegarek, który posiada ambient. [emoji6]Ze względów baterii tylko taki tryb wchodzi w grę inaczej bateria wystarczyła by Tubie na parę godzin jeśli zegarek miałby ciągle świecić pełną paletą barw.Tapnięte nexem 5X