PLANETA Witam was jako że moje Aweie powoli kończą swój żywot, to pytam was jakie kupić do słuchania dokanałowe, słucham głównie muzyki trance proszę o wasze propozycje?.
marchelius Hej. Ja od 3 lat używam i polecam Creative EP-630 - są bardzo wygodne (praktycznie ich nie czuć w uchu), fajnie grają i są niedrogie (około 65-85 zł)
PLANETA Szukam takich z płaskim kablem nie plątającym sie ,pilotem też wiadomo, aby w nocy nie wylatywały z ucha, i na koniec dobry bas aby miały.
maja198958 To roccat spełnia te wymagania, osobiście ich nie mam ale oglądałem recenzje w necie. Co do innych słuchawek to nie pomogę bo ja takich nie używam. 😃
DaN995 a-Jays Three. Miałem 4 lata i niedawno na a-Jays Five wymieniłem bo trójki się popsuły. Mega trwałe słuchawki, wygodne i ładnie grają.HTC 10
mkowalik20 Mam osobiście Roccat Syva i mogę z czystym sumieniem polecić 🙂 wiadomo że e`jays lepsze ale i nie porównywalnie droższe
agnus Jeśli mają być tanie to polecam LG Quad Beat 2 płaski kabel, super pilot(dużo lepszy od tego co w dołączonych do zestawu) grają bardzo fajnie , ew. Quad Beat 3