basia86222 To i ja pochwalę się swoim pierwszym HS na nowym telefonie [emoji16] -Nova Launcher -Ikony Atomic -Zegar i pogoda 1Weather [emoji16] Naklikane z Honora 8
deus @basia86222 Widać, że masz własną wizję i odrzucasz (chwała Bogu) kalki a'la Pixel Launcher. Własna wizja to coś, co się ceni i coś, co jest wyróżnikiem. Jestem na TAK czekając na dalsze kompozycje, pozdrawiam.
basia86222 @deusMiło, że tak uważasz.Dopiero się w to wciągam, rozglądam się, co jest ciekawego w sklepie itd [emoji2]Naklikane z Honora 8
deus @basia86222 Zajrzyj do moich prac, może wpadnie Ci coś w oko z moich ulubionych wizualnych aplikacji 😉 https://forum.android.com.pl/topic/268386-moto-x-play-deus/?page=1
basia86222 @deus Przeglądałam[emoji3] Naklikane z Honora 8 dodana zawartość Na dziś jest tak: Nie mam pomysłu na widżet muzyki, aby przy odtwarzaniu był napis aktualnej piosenki. Ktoś się orientuje czy da się tak zrobić? Naklikane z Honora 8
Eric Dość specyficzne kolory i ikony moim zdaniem nic do siebie nie pasuje, i pewnie męczy wzrok przy dłuższym obcowaniu z telefonem. Ale wiadomo aby tobie się spodobał Huawei P9 + SwiftKey
basia86222 No i następny HS[emoji16] Spoiler P.s nie wiem czy dobrze wstawiłam. Jak się robi spoiler? Naklikane z Honora 8
pitt_99 coś zaspojlerowanego ;-) Tapeta fajna. Miałem ją swego czasu u siebie.Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka dodana zawartość Hehe. Spoiler robi się w nawiasach kwadratowych wpisując spoiler, przy czym czym w tym na końcu przed słowem spojler dajesz /Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
Natan Też mi się bardzo podoba - tak nastrojowo, minimalistycznie. Wszystko sie ladnie sklada w calosc 🙂Envoyé de mon HUAWEI VNS-L31 en utilisant Tapatalk
basia86222 Teraz bardziej na słodkoDwa widżety, godzina osobno i data osobno. [emoji4]Naklikane z Honora 8
basia86222 Nie mam pomysłu jaki widget pogody i zegara do tej tapetki.Jakieś pomysły? Ikony też do zmiany są ale to w wolnej chwili poprzeglądam. Naklikane z Honora 8