reneyvan Nie mogę ustawić strony startowej w Chrome. W ustawieniach w ogóle nie pojawia się taka opcja. Co ciekawe na SGS 7, którego używam równolegle nie ma takiego problemu. Instalacja z apk nic nie daje. Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka
dzidexx Wejdź na odpowiednią stronę, w ustawieniach "dodaj do ekranu gł.". Na s7 masz jakąś szczególną opcję - ja nie spotkałem.
ct65 W ustawieniach chrome powinno to tak wyglądać (ja mam wyłączoną) Spoiler Wyczyść dane aplikacji i spróbuj ponownie.
reneyvan No niestety u mnie opcja strony startowej nie pojawia się. Czyszczenie do ustawień domyślnych nie pomaga.Dodam, że telefon jest kupiony tydzień temu od Orange. Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka
reneyvan Dalej nikt nie ma pomysłu, co z tym zrobić? Tak to wygląda u mmnie. Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka Spoiler
dzidexx @reneyvan Nie ma ponieważ producent przeglądarki usunął tę opcję. Dość dawno. Pisałem już: "dodaj do ekranu głównego".
reneyvan Może i usunął, ale na Samsung Galaxy S 7 z OS Marshmallow 6.0.1. i z tą samą wersją Chrome ta opcja jest.
reneyvan Na wersji beta tak samo. Przeportowanie to ponad moje umiejętności. Zadałem pytanie na forum pomocy Chrome, ale nikt nie odpowiedział.Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka
reneyvan To dyskusja sprzed prawie 3 lat. Od tego czasu sporo się zmieniło.Sprawdziłem na kilku telefonach z Andkiem 6. I tak na Huawei Mate 8, Honor 5 X, Samsung Galaxy A 3, LG G 3 możliwość ustawienia strony startowej jest.Na Motoroli G 3 nie ma. Wersja Chrome najnowsza.To raczej kwestia software.Bo jak na dwóch smartfonach Huawei jest, a na trzecim nie ma?Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka
reneyvan Sprawdziłem na Huawei P 9 Lite. Ikona strony startowej jest.Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka
reneyvan Przeżyję [emoji3] Drążę problem, bo sądziłem, że ktoś zna rozwiązanie. Spróbuję jeszcze na innych forach.Poza tym telefon jest rewelacyjny.Pozdrawiam serdecznie w Nowym Roku.Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
reneyvan Problem tkwi w ustawieniach operatora. Dotychczas używałem jednej karty od Orange. Dzisiaj dołożyłem kartę od Plusa. Po chwili otrzymałem SMS z ustawieniami LTE + i po kolejnej chwili w Chrome pojawiła się ikona strony startowej. Domyślnie strona ustawiona była na m.plus.pl. Wysłane z Huawei P 9
reneyvan Tytułem uzupełnienia. Zamieniłem karty w moim Huawei P 9. Na pierwszymslocie dałem kartę od Orange, a na drugim od Plusa. Efekt był taki, że ikona strony startowej zniknęła. Po ponownej zamianie kartikona wróciła. Za kilka tygodni wygasa mi umowa w Plusie i przechodzędo T - Mobile. Zobaczymy, co wtedy będzie.