Cameleoon Witam próbowałem wgrać rom Play z podanego linka lecz na początku jest ok ale gdy ma wgrywać rom do telefonu wyskakuje komunikat taki jak na poniższym zdjęciu a chcę wgrać ten rom ponieważ mam telefon z Angli i wyświetlacz się sam załączachyba że zakryje czujnik to się wtedy nie załącza A może ktoś ma rade jakąś na to załączenie samoczynne to proszę pisać Spoiler
gregorio99 Miał ktoś może taki problem przy wgrywaniu czystego oprogramowania ? Na telefonie brand od Playa a system to win10 sterowniki to tel wgrane. Spoiler
mopide gregorio99 Miał ktoś może taki problem przy wgrywaniu czystego oprogramowania ? Na telefonie brand od Playa a system to win10 sterowniki to tel wgrane. Ukryj zawartość a próbowałeś olać ten kominikat, nie klikając w ok tylko na okienku pod spodem? ja miałem taki błąd z jednym z fonów i jak tak zrobiłem i to okienko się przykryło to program przechodził do instalacji ROM 🙂
fonsz @gregorio99 @Cameleoon U mnie to samo niestety. Chciałem sie pozbyć brandu pleja ale sterowniki nie komunikują z fonem.Na win 7 jak i 10
Stranger46 Witam chcialbym wgrac nowego androida do swojego lg k8 za pomoca tego o to poradnikatylko ze wyskakuje mi bład podczas instalacjiB2CAppSetup ze Nie można uruchomic programu, poniewaz na komputerze nie znaleziono mfc100.dll i niemam pojecia co robic . Dzieki wszystkim za odpowiedzi
Dawid_Kuczera Witam posiadamLg K8 K350N z play i mam taki problem podczas wgrywania nowego oprogramowania za pomocą Lg flash tool 2014 mam taki komunikat:
Lysolus @Dawid_KuczeraUruchom aplikację jako Administrator, albo sprawdź ustawienia sieciowe. Być może firewall lub antywirus blokuje jakieś adresy czy porty.
[usunięty] Nie działa,lg bridge sciąga jakiś firmware ale też nie wiadomo jaki a nie widzę tam opcji wyboru pliku do zainstalowania.
Lysolus @[usunięty] Ponieważ gdyż LG Bridge to oficjalny tool do ratowania, updateowania systemu i tam nie ma wyboru - po prostu wgrywa się najnowszy z serwera. Polecam w miarę możliwości zmienić system na Win 8.1 lub Win 7 lub skorzystać z komputera który ma taki system.
[usunięty] Nie mam kompa z win 7,a nie bede dla głupiego lg wgrywał od nowa system na pc,trudno obędzie się może kiedyś bedzie sposób na wgranie flashtool-em.