Skocz do zawartości
rafalek78

[ROM][KJ3] CRRevolutionHD v3.1.1

    Rekomendowane odpowiedzi

    Emarcin, widziałem twój post. Działa ten mod z XDA bo już go wrzuciłem na CRRevolution v4.

    Tylko dziwię się że Leomar nie dał do tej pory w Kuchni żadnego moda.

    Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    emarcin

    Też mam takie wrażenie po dwóch rozmowach ja ani moi rozmówcy nie narzekali na jakość połączenia.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    Joqs

    Czy przez tę redukcje szumów czułość mikrofonu jest zmniejszona? Chodzi mi o to, że na zestawie głośnomówiącym w aucie osoby skarżą się, że słabo mnie słychać. Wcześniej, gdy używałem iPhone'a nie miałem takich problemów. Dodam, że jest to Parrot wbudowany w radio alpine. Czy jest możliwe, że to właśnie wina tej włączonej redukcji szumów?

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    croul

    A ja mam mianowicie inny problem. Wgrałem moda z full screen caller i zaraz po dodaniu zdjęcia jest ono ładne i duże. A po jakimś czasie już jest tak jakby miniaturka rozciągnięta strasznej jakości. Ten typ już tak ma czy da się coś z tym zrobić??

    Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    A ja mam mianowicie inny problem. Wgrałem moda z full screen caller i zaraz po dodaniu zdjęcia jest ono ładne i duże. A po jakimś czasie już jest tak jakby miniaturka rozciągnięta strasznej jakości. Ten typ już tak ma czy da się coś z tym zrobić??

    Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

    Problem wielokrotnie dyskutowany na XDA. Synchronizacja kontaktów z Google powoduje spadek jakości tych miniaturek (znany bug). Musisz ściągnąć na świeżo zdjęcia z Facebooka (jeśli korzystasz) albo załadować swoje i wyłączyć synchronizację kontaktów z Google.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    tomasov

    Wgrałem V4 wszystko cacy ustawiłem+ikonki i co z tego skoro problem z wyłączającą się siecią GSM powrócił!Zmiana modelu na KI4 nie pomaga!Telefon działa ale sieć ubita choć znajomym także z play wszystko gra więc to nie wina sieci :( kurcze nie chce znowu flashować romu:kwasny:

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    nygooz

    Które radio na polskę polecacie?, sieć play

    Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    tomasov
    Spróbuj wrzucić inne radio - Directory Listing of /downloads/SGS2 Modems/CWM/.

    U mnie ten problem nie występuje.

    Wgrałem już: KE4,KE7,KG3,KG6,KI4,

    Tryb sieci jaki mam ustawiony tj.GSM/WCDMA ( tryb automatyczny )

    Pokazuje mi że mam zasięg ( 4 kreski bez R ) lecz z boku jest mała ikonka z kartą sim i wykrzyknikiem!Na pewno karta nie jest uszkodzona ponieważ miałem już wcześniej revolution V4 i po czasie użytkowania taką samą sytuację co więcej włożyłem kartę do innego telefonu w którym sieć działa jak należy!Za pierwszym razem pomógł zwykły restart telefonu póżniej nawet już to nie pomogło!Jestem bez sieci!!!Panowie jakieś rady???:kwasny:

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    dar3kk

    a ja tak mysle, moze masz simlocka ? :D a tak na poważnie, spróbuj przeczyscic może złącze karty

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

    • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

      Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

    x