igormat85 Witam Wszystkich, niestety telefon spadł na beton i pojawiła się pajęczyna na szkle obudowy z tyłu telefonu 🙁 Jaki jest koszt naprawy i gdzie mogę jej dokonać oprócz stacjonarnego serwisu, nie tracąc gwarancji? Z góry dziękuję za odpowiedź i serdecznie pozdrawiam 🙂 Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
maniek0928 @igormat85 raczej bez serwisu to się nie obejdzie. Chyba, że znajdziesz kogoś kto umie rozebrać fona bez śladu i kogoś komu się potrzaskał wyświetlacz. Chociaż i tak tego nie ukryjesz bo na tylnej ściance są numery fabryczne fona i nie będą się zgadzały z płytą główną.
dest @maniek0928 nie tyle nie beda sie zgadzaly co ich nie bedzie, gdyz nowy zestaw tylnego szkła bedzie czysty bez numeru imei oddaj do serwisu, nie bedzie ani taniej ani drozej niz w nieautoryzowanym a przynajmniej zachowasz gwarancje na tel....
igormat85 Ok a jakieś serwisy autoryzowane, tak abym miał skalę porównania cen, gdyż w moim mieście jest tylko 1 serwis. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
maniek0928 @dest chyba mi uleciał ten szczegół, że nowy nie będzie miał żadnych numerów. @igormat85 serwis może ci nie powiedzieć ceny a lepiej dać do sprawdzonego co nie odstawiają fuszerki. A są takie.