Witam,
Przegrywając zdjęcia z P9 do komputera niechcący nie odznaczyłem opcji usuń zdjęcia po transferze i wyczyściło mi telefon ze wszystkich zdjęć. Pytanie jak wgrać je zpowrotem. Potrzebował bym informację w jakich folderach są przechowywane jakie zdjęcia. Tapet blokady ekranu, systemu oraz jakieś inne -mógłby ktoś sprawdzić u siebie w komputerze/Telefonie i mi pomóc?
Wszystkie pliki które chcę wgrać zpowrotem do telefonu posiadam nie znam tylko ścieżek lokalizacji w telefonie.
Doprecyzuje dokładnie,
1) W jakim folderze znajdują się okładki blokady ekranu
Wciąż aktualny nie jest problemem dodać te okładki przez inny folder jednak chciałbym poznać folder oryginalny.
update 28/12/ 19:07 temat rozwiązany po przeszperaniu jakiegoś innego forum: folder docelowy to dla okładek ekranu blokady to MagazineUnlock
2) Motywy składają się z sześciu plików do jakich folderów (preview czy wallpaper)z nazwą motywu, które pliki skopiować?
Update 27/12/10:21
Myślę że to już rozwiązałem. Każdy oryginalny motyw składa się z 6 grafik. 5 z nich ląduje do folderu HWThemes/.cache/nazwa motywu/preview
a tylko grafika home_wallpaper_0 do folderuHWThemes/.cache/nazwa motywu/wallpaper
Myślę że w przypadku gdyby ktoś zaimportował zdjęcia z telefonułącznie z ich usunięciem, wszystkie łącznie z okładkami ekranu blokady i motywami. To wgrać je powinien w sposób wyżej opisany.
Proszę o zamknięcie.