Salas_ Witam. Chcę podłączyć telefon kablem do komputera i non stop mi rozłącza go z komputerem... Wybiorę zezwalaj jak wyskoczy ( bo raz wyskakuje, a raz nie) Nie mogę nic skopiować ani nic :/ Nie wiem co jest [emoji33] może Wy mi pomożecie to ogarnąć. Sprawdzałem 3 kablami i jest to samo... [emoji17] [emoji107] Skrobnięte z S7
arokub Przełącz na PTP i sprawdź różnice, u mnie pomogło (na jednym z kabli szczególnie mi zrywało, na innych mniej lub w ogóle).
Salas_ Nic nie pomaga... Zaraz mnie coś trafi. Wchodzi i zaraz co chwilę dźwięk połączenie / rozłączenie... Skrobnięte z S7
maxprzemo windows =sterowniki, sterowniki sterowników, sterowniki sterowników sterowników =Same problemy. linuks = brak sterowników bo nie istnieją = Wszystko działa w 100% bez nich. Cud?
[usunięty] Zmień kabel, port USB, sprawdź na innym komputerze. Przeinstaluj sterowniki do obsługi telefonu. To są podstawowe rzeczy jakie należy sprawdzić.
ct65 Jeszcze można całkowicie wywalić sterowniki przypisane pod dany port przez aplikację usbdeview dla wersji windowsa x86 lub x64 . W wielu przypadkach rozwiązuje problemy z nie wykrywaniem urządzeń. Uruchamiasz z uprawnieniami administratora, wybierasz urządzenie do usunięcia i dajesz prawym klawiszem myszki na "uninstall selected devices" Oczywiście na zielono są podświetlone aktualnie podłączone urządzenia. Spoiler
arokub A masz najnowszy soft w telefonie? Przed chwilą podłączyłem telefon tym kablem co mi często zrywa, tym razem poszedł bez problemu za pierwszym razem, może to przypadek, a może był w sofcie jakiś błąd (wczoraj aktualizowałem). _________________ Edit: jednak przypadek, sytuacja się powtórzyła.
bladeno1 @Salas_ Podłącz telefon pod PC. Wejdź w Panel Sterowania/System/Menadżer urządzeń/Kontrolery uniwersalnej magistrali szeregowej/ i znajdź na liście "Samsung Mobile USB Composite device". Odinstaluj sterownik. Odłącz telefon. W dialerze w telefonie wklep kod: *#0808# i ustaw: AP-MTP+ADB. Zainstaluj na PC program Samsung Smart Switch. Zawiera on odpowiednie sterowniki USB dla G930F. Podłacz telefon.