sky89 Witam. Dotarłdo mnie Zuk z2 pro (6/128), ale z rom-em ktory posiada jezyki. W romie brakuje opcji ota do aktualizacji, a pobrane z strony nie działają (oficjalne re-covery nie widziaktualizacji). Orientuje się ktoś możne jak dokonaćaktualizacji oprogramowania?
zelos156 Ja aktualizowałem ale Zuk z2. Jaki chcesz wgrać chiński czy azjatycki?@sky89 od razu mówię że to nie był dobry wybór, brak języka Polskiego w zui to jest dramat. Tutaj tutka http://zukfans.eu/community/index.php?threads/57/ ×GNLS×
sky89 @zelos156 Planuje ten międzynarodowy (en/cn). Polski język mi nie potrzebny w tel bo i tak korzystam tylko z en. A na stronie zukfan nic nie widzę.. 3 mies czekam za aktywacja konta bo ani na maila ani przez google program nie widzi kodu..
zelos156 Jak nic nie widzisz? Zuk fans to bardzo prosta i intuicyjna strona. Zaloguj się tam, napisz post jak masz z czymś problem oni na bank Ci pomogą. Ja mam tylko z2, od razu odblokowywalem BL i wgrywalem custom. ×GNLS×
sky89 "Your account is currently awaiting confirmation. Confirmation was sent to 7****@wp.pl. Resend Confirmation Email " Nie mogę pisać postów, otwierać, obrazków,ipt. czekam za aktywacja (3 miesiąc -znudziło mnie już klikanie na potwierdzenie). Two-Step Verificatio - Tez nie działa.
awygo sky89 Confirmation was sent to 7****@wp.pl. sky89 czekam za aktywacja Zarejestruj się jeszcze raz, tylko z adresu mailowego w jakiejś mniej dziwacznej (z ich punktu widzenia) domenie.
sky89 Rejestrowałem się parę razy z innych maili i zawsze to samo. Zrezygnowałem i założyłem temat tu.