AdrianE5 Witam! Próbowałem rootować kingo rootem ale na końcu pisało root failed:'( Więc jak to zrootować iczym i jak?
ct65 Wątpię, by to poszło/filmik przedstawia sposób na samsunga sgh-i997 na andku 2.2.1. Patrzyłem na to prędzej, ale skoro też ma 13 łapek w dół i mało wyświetleń, to nie ma czym sobie głowy zawracać. Spoiler
AdrianE5 @up Też na to patrzałem ale wydaje mi się że to fake. A wie może ktoś jak sprawdzić ilość dostępnej pamięci na aplikacje? W androidzie 4.4 wchodziło się w ustawienia->aplikacje i był tam taki niebieski pasek.
Stasiu_Kaczmarek Mam pytanie jak zrootować telefon Sony xperia e5? Program kingo root nie działa na komputerze i na telefonie. Próbowałem już kilka razy i zawsze wyskakuje mi root faild. Nie jestem zaawansowany więc proszę o niezbyt skomplikowane sposoby. Dziękuję!
Shiliat Czy przy flashu trzeba zaznaczać APPS_LOG DIAG USERDATA CUST-RESET AUTO-BOOT FOTA-RESET OSV-RESTRICTION ? Miałem starego flashtool i nie było tego i było prościej teraz więcej opcji i nie wiem ...