Witam serdecznie
Od kilku dni jestem szczesliwym posiadaczem Samsunga Galaxy S6
Pobrałem ostatnio ze sklepu Galaxy Apps dwie aplikacje "Game Launcher i Game Tuner"
Podczas grania i nagrywania gry pt."Mobile Legends" występują dziwne trzaski i przecięcia dzwieku. Bez nagrywania w menu głównym gry również zdazaly sięlekkie przyciecia (nie tak bardzo charakterystyczne jak te podczas nagrywania. Dodam, że słuchając muzyki, przegladajac youtube dźwięk jest czysty i wyraźny. Problem pojawia sie jedynie przy graniu w tę grę, w innych dźwięk działał normalnie, Chociaż innych nie nagrywalem. Mam więc pytanie czy jest to raczej wina oprogramowania (Game Launchera z funkcja nagrywania), samej gry ( na innych slabszych urzadzeniach dzwiek byl normalny). Czy tez usterki po stronie smartfona (np.karta dzwiekowa)
Nagralem wystepujacy problem na ponizszym filmie, od 7 sekundy slychac wyrazne trzaskanie - polecam słuchać w sluchawkach ( przy normalnym graniu w gre bez nagrywania to nie wystepuje)
PS.Telefon zostal zakupiony wsklepie RTVeuroAGD więc to nówka wyprodukowana dość niedawno (10 grudzień 2016tak przynajmniej mówi znana apka, był wgrany odrazu android 6.0.1 co mnie zdziwilo)
Pozdrawiam i proszę o odpowiedzi 🙂
Ponizej screen tej aplikacji do gier