toretto20 Hey położyłem sie wczoraj wczesniej tak około 18, telefon byl prawie padnięty miał może 6-9%. Rano patrze, oczywistością było ze telefon padł, podłączam do ładowarki czekam czekam i czekam i nic sie nie dzieje pozatym ze cąły czas nonstop miga czerwona dioda powiadomien. Telefon ładuje juz tak o godziny i dalej nic. Jeszcze jakby tego było mało telefon nie chce sie połączyc z komputerem? co mam robic ?
patrikos23 Spróbuj włączyć go w trybie fastboot i wgrać rom od nowa albo być może bateria padła ale wtedy pod ładowarką by sie uruchomił, dziwna sprawa
kris555777 Nawet mając 6, 9 proc nie powinien paść przez noc, chyba że bateria już jest zużyta. Możliwe że płyta padła co może stać się nagle i akurat w nocy. Ale jeśli baterie jest rozladowana to softu i tak nie wgra dodana zawartość Pozostaje serwis
toretto20 Odpiąlłem baterie na 10 sekund telefon wstał było naładowane 60% przez dzien wszystko ok, teraz chcąc naładować telefon, przez sekundę wyswietla sie animacja ładowania, po czym nieprzerwanie miga czerwona dioda, telefon sie nie ładuje, narazie mi pozostało 4% i robie na szybko zrzut zdjec