Jestem nowy na forum wiec z gory przepraszam jesli zly temat itd.
Posiadam Nexus 5x ale nie jestem z niego do konca zadowolony wiec chcialbym dolozyc 200-300zl i kupic cos lepszego
Glownie zalezy mi na:
- wydajnosci i plynnosci (2gb w nexusie srednio daja rade pod wzgledem trzymania apek itd)
- dobrym wyswietlaczu (nie gorszy niz w nexusie)
- dobrym aparacie (nie gorszym niz w nexusie)
- czytniku lini papilarnych
- dobrej baterii (rowniez nie gorszej niz w moim nexusie)
Z rzeczy mniej waznych to mile widzane jest dobre wykonanie.
Pod uwage narazie biore:
- galaxy s6 (progres w stosunku do nexusa chyba w kazdej kategorii)
- xiaomi mi5 (tutaj zdecydownie najlepsze podzespoly i zapewniona dluga wydajnosc a na tym chyba najbardziej mi zalezy, no ale po pierwsze trzeba raczej sciagnac telefon z chin, po drugie srednio odpowiada mi nakladka, jestem raczej fanem czystego androida no i po trzecie kompletnie nie znam sie na rootowaniu, wgrywaniu oprogramowania itd, wiec nie wiem czy z tym sobie poradze)
- xperia x compact (aktualnie chyba moj faworyt, bardzo podoba mi sie wizualnie, swietny wyswietlacz i bateria, no i w koncu to xperia warta kupna, zbiera bardzo dobre recenzje)
- moto x style (minimalny progres w stosunku do nexusa ale jednak sa te 3gb ramu, fajny wizualnie, prawie czysty android)
Na ten moment nic wiecej mi nie przychodzi do glowy, dodam ze telefon bedzie brany na olx lub allegro, i moze to byc telefon uzywany
Z gory dziekuje za odpowiedzi
Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka