kathemati witam! aktualnie posiadam htc desire 820, chcialabym zamienic go, gdyz sporo na telefonie pracuje, kontakt z klentami, poczta no i przede wszystkim robienie zdjec, fotografuje ciuszki dla dzieci, jaki polecacie telefon? chcialabym tez z duzym wyświetlaczem 🙂
Yanos Ale ja nie pisze o P9 tylko o Mate 9. S7E bardzo dobry telefon ale pisałeś też o dużym wyświetlaczu dlatego napisałem o Mate9.
kathemati @Yanos s7 e ma chyba 5,5 to taki jak teraz moj desire wiec ten 5.5 to optymalny bylby, musze spr ten mate 9
penguino Mate 9 ma większy wyświetlacz, ale S7 edge ma lepszy aparat. Samsung ma ekran o takiej samej przekątnej jak Twój Desire, ale nie opakowany połaciami plastiku - jest wyraźnie mniejszy i lepiej leży w dłoni.
kathemati @Yanos czytałam ze szkła nie trzymaja sie na tych edge, chociaz mega mnie korci... w jakich cenach go moge dostać?
Avilla Jeśli chodzi ci o ochronę ekranu, to owszem, nie ma na tą chwilę idealnego szkła na s7e - wszystkie będą mniej czy bardziej odstawać, odklejać się po bokach - sytuacja poprawia się z folią. S7E można dostać za około ~2100 z przedłużenia umowy.
marcinrm87 A co w tym przedziale cenowym myślicie o Sony Xperia XZ? Trochę o nim poczytałem i wydaje się bardzo ciekawy. A na Forum nikt o nim w tym dziale chyba nie wspomina
penguino Jest ciekawy, ale aparat wyraźnie odstaje od reszty flagowców. Do tego ma "tylko" 5,2 cala w dość dużej i kanciastej obudowie.