Skocz do zawartości
frankointerior

Telefon sam się wyłączył, po włączeniu powrócił na starą wersję systemu i usunął całkowicie dane.

    Rekomendowane odpowiedzi

    Witam

    wczoraj telefon wyłączył mi się samoistnie, po włączeniu go telefon odpalił tutorial na ekanie , po jego wykonaniu zobaczyłem ,że z telefonu zniknęły wszystkie dane a system wrócił do 4.4.4(wcześniej był zainstalowany 5.0)

    Najdziwniejsze jest to ,że pamięć telefonu jest zapełniona może po prostu telefon nie czyta tych plików?

    Edytowane przez Muszczu
    Doprecyzowanie nazwy wątku, nazwa powinna być krótkim streszczeniem pierwszego postu, proszę o tym pamiętać. [4.3]

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

    Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

    Zarejestruj nowe konto

    Załóż nowe konto. To bardzo proste!

    Zarejestruj się

    Zaloguj się

    Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

    Zaloguj się

    • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

      Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

    x