Tak jak w temacie. Soft najnowszy od tmobile.
Wiem, że kiedyś można było to wyłączyć w ustwieniach wifi, ale nigdzie nie mogę tego znaleźć...
Ustawienia, wifi, więcej, utrzymuj podczas snu - powinno pomóc
Mam zaznaczone na "zawsze". Z tym że ładowałem telefon i po dłuższym czasie nieużywania jak go podniosłem połączyło wifi i dopiero pojawiły się powiadomienia. Muszę to jeszcze obczaić dokładniej...Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Co zaobserwowałem to chyba zawsze jak odblokuje telefon po dłuższym czasie nie uzytkowania, np jak wstane, to pokazuje mi komunikat ze połączono z moją siecią wifi.... aczkolwiek wszystkie powiadomienia maile itd sa dostarczone tak jakby wifi działało cały czas.
@[usunięty] sprawdź jak masz ustawione utrzymywanie poł wifi podczas snu
jeśli masz na nigdy to wifi rozłączy się po około 10 min od zablokowania ekranu, byc moze w tym czasie pobiera jakies powiadomienia ktore potem masz widoczne
zobacz tez jak masz ustawione inteligentne przełączanie sieci
U mnie również przy wyłączonym ekranie WiFi nie działa. Powiadomienia nie przychodzą itp. Znalazłem na to półsposob, no ale lekarstwo to to nie jest.. Po prostu zawsze mam włączone LTE i WiFi, jak WiFi się wyłącza to powiadomienia lecą z LTE..Wyciupciane spod krawędzi Galaxy S7 edge
Nie mam tego telefonu więc będę strzelał. Co ma w telefonie wyższy priorytet niż ustawienia wifi? Tryb oszczędzania baterii. Profile zasilania. Tryb przełączanie na GSM przy słabym sygnale wifi.Te trzy opcje na pewno. Sprawdźcie czy tam nie jest coś źle u was poustawiane.Wysłane z mojego KIW-L21 przy użyciu Tapatalka
@Gamebook wejdz w ustawienia wifi i zmień utrzymuj pol wifi podczas snu z nigdy na zawsze 🙂