Hej wczoraj próbowałem zainstalować CM 13 na moim telefonie, udało mi się, zrestartowałem telefon, system się skonfigurował, załadował chodził świetnie na początku, potem zapytał się mnie czy chce używać SD jako internal storage lub po prostu dodatek na zdjęcia itd. wybrałem opcję internal storage, karta się sformatowala z tego co kojarzę, zrestartowałem za jakieś 5 minut telefon ładował się masakrycznie długo, chodził tak samo, nic prawie nie szło zrobić więc pomyślałem że pobiorę na nowo CM 13 bo może to jakieś zepsute czy coś, wyszło że jednak pobiorę CM 14.1 Gdy próbuję go zainstalować Wyskakuje Error 7 This device needs to be Converted to Unified UserData Partition, wydaję mi się że namieszałem z tym da się to odkręcić? nic nie mogę zrobić systemu już nie ma formatowałem telefon usuwałem System, Data, Dalvik cache, i inne możliwe rzeczy, telefonu nowego zbytnio nie chcę kupować, szukałem pomocy w google na ang forach itd, nic na ten temat zbytnio nie znalazłem, mój błąd jest trochę inny, próbowałem oczywiście jeszcze instalować ten ROM z internal storage, i microsd, żadne nie działa, to samo.