siwas01 Witam... mam problem od pewnego czasu samoczynnie wlacza mi sie bluetooth... za kazdym razem jak odblokuje ekran blue jest aktywne... ktos sie z tym moze juz spotkal? Wie jak to rozwuazac? Z gory dziekuje na podpowiedzi... 🙂 Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
dest 1. uzywasz yanosika ? jesli tak wylacz yanosik connect 2. sprawdz szybie połaczenia - rozwijamy belkę 2 palcami, na dole mamy szybkie połączenia, klikamy w nie, po czym więcej ustaw widoczność urządzenia - 3 opcja wyłączy skanowanie 3. sprawdz ustawienia google, sterowanie po bt i inne ustawienia zgodnie z pkt 2 tego poradnika Spoiler https://forum.android.com.pl/topic/?page=1&do=embed--optymalizacja-s7-czyli-co-warto-zrobi%C4%87-aby-bateria-z-nami-wsp%C3%B3%C5%82pracowa%C5%82/ mozliwe ze cos jeszcze ale na ta chwile nic wiecej nie przychodzi mi do głowy
leucomax U mnie powodował to Yanosik. Jeśli masz zainstalowanego to sprawdź w aplikacji w ustawieniach BT czy nie masz włączonej opcji automatycznego uruchamiania Yanosika po połączeniu z zestawem głośnomówiącym i innych. Jak wyłączyłem te opcje to nastał spokój z samoczynnie włączającym się bt.Wysłane z mojego KIW-L21 przy użyciu Tapatalka
szajba98 dzięki, wlasnie zastanawiałem się co z tym BT nie pomyslalem o yanosiku 🙂dlaczego dali domyślnie wlaczoną tą opcję, głupota