pa3 Który z tych dwóch będzie lepszym wyborem? Zastosowanie typowe: trochę internetu, FB, trochę muzyki (tylko słuchawki), jakaś prosta gra może dwie, okazjonalnie jakieś zdjęcie
penguino W Honorze producent spaprał optymalizację więc są problemy z płynnością. Meizu jest równy i przeciętny. Tylko te dwa modele wchodzą w grę?
pa3 Nie tylko, tak wpadły mi w oko. Mam 7 stówek do wydania i szukam czegoś optymalnego w tym budżecie. Z tym że musi być kupiony w fizycznym sieciowym sklepie a nie przez internet
Joe_Black Jaka wersja meizu? 2gb czy 3gb? Jak 2gb to musisz wiedzieć że często nie utrzymuje aplkcaji w tle i odpala je od nowa, na pewno z plusów to bateria która jest fenomenalna, najlepsza jaką w życiu widziałem... O oczywiście fajny design... Myślę że możesz się też rozejrzeć za meizu mx5 lub. Redmi note 3 pro
penguino Joe_Black Jak 2gb to musisz wiedzieć że często nie utrzymuje aplkcaji w tle i odpala je od nowa Dokładnie tak samo robi 5X.
pa3 Wersja 2gb, ale nie przerażają mnie te aplikacje w tle. Te dwa, które wskazałeś niestety w normalnych sklepach drogie