Witam ostatnio co jakiś czas obserwuję pewien problem na moim sgs2. Zaczyna się on od tego iż telefon nie chce się odblokować, jest cały czas czarny ekran a przy przyciśnięciu przycisku power wibruje. po dłuższym wciśnięciu przycisku power telefon uruchamia się od nowa. System zaskakuje, telefon działa normalnie parę sekund, po czym zacina się trwa w tym stanie parę sekund i dokonuje lekkiego restartu (wyskakuje logo samsunga) i tak w kółko. Pomaga wipe, ale problem wrócił do mnie drugi i teraz trzeci raz. Jak na razie zrobiłem wipe i działa wszystko w porządku i przywróciłem kopię zapasową system przez cwm i działa wszystko w porządku. Na początku myślałem że to wina wgranego kernela apollo 4.15 ale wywaliłem go i siedziałem na kernelu philza (z jakiś tydzień może) i problem wrócił. Nadmienię iż usuwałem z tego telefonu simloca orange za pomocą apki Galaxy_S Unlock (jak wcześniej telefon działał nie mam pojęcia, gdyż nie dawno go kupiłem). Mój rom:
https://forum.android.com.pl/topic/174130--i9100xxms7-rom-412-oficjalny-dla-polski?do=embe/
Spotkał ktoś się już z czymś takim?