Pawlo421 Tak jak temacie, tu możemy pokazać swoje pulpity Mój stock 6.0 bez żadnych modyfikacji:) Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Notatka Moderatora: Treść notatki: Od siebie dodam tylko, że zdjęcia umieszczamy w Spoilerze. A poprzez Tapatalk: [.spoiler]zdjęcie[./spoiler] -> bez kropek 🙂
markusbrutus73 Stock MM, motyw iOS, ikony emui 5 Wytapahuaweiowane dodana zawartość Dodam jeszcze ekran blokady Wytapahuaweiowane
grimzie Natan Stock 6.0 Ukryj zawartość Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L31 przy użyciu Tapatalka co to za tapeta ?:) niestety nie chce mi załadować z tego posta z 2 strony tematu
mustaphatbu @mustaphatbuCo to za motyw? To jest Tou Net motyw pobrany z aplikacji motywy Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka dodana zawartość I do tego ekran blokady z motywu Boundless Spoiler Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
pawel1710 Kolega qdoor11 ma rację. To jest Nova Launcher, a widżet pogody, to widżet aplikacji pogodowej Transparent Clock & weather Pro. Swojego czasu Next Launchera też używałem, jak na okres kiedy powstał był naprawdę świetny, ale potem jego autorzy zaczęli go olewać i praktycznie w ogóle od dłuższego czasu już go nie aktualizują, zaczął coraz bardziej odstawać od konkurencji, więc go porzuciłem. 😉