sirrah777 @kasica-76 ja na swoją jeszcze czekam, ale dobrze wiedzieć że już wysyłają 🙂 Kabel jest typu usb-c czy micro usb?
kasica-76 Kabla wcale nie ma [emoji32] [emoji107]. Tylko sama ładowarka. Wysłane z MEJTA DZIEWIĄTEGO ...
Daron Wg artykułów w necie ładowarki miały być z Micro USB. Wysłane z mojego MHA-L29 przy użyciu Tapatalka
kasica-76 W necie były takie artykuły, ale na stronie HUAWEI ENERGIA była informacja ... tylko o ładowarce, o kablu nie było ani słowa. Wysłane z MEJTA DZIEWIĄTEGO ...
Daron Ja jak się dowiedziałem o ładowarkach to już limit był wyczerpany 🙂Wysłane z mojego MHA-L29 przy użyciu Tapatalka
21nikooo21 Też dostałem ładowarkę. Bez kabla ale zawsze jest :). Jest to ładowarka obsługująca szybkie ładowanie, ta oryginalna od Mate 9 obsługuje super ładowanie.
ufon73 mam troche glupie pytanie... Mieszkam w uk a za tydzien bede w Polsce. Zapewne kupie mate 9 bo w uk wciąż niedostepny (zacofany kraj 😃 ). Czy szybkie ladowanie bedzie dzialac jesli bedzie przejsciowka z Polskiego gniazdka na Angielkie? Takie przejsciowki "ograniczaja" prąd?
sirrah777 No i ja się doczekałem swojej ładowarki. A nawet dwóch 🙂Znajomy kupił wczoraj P9 to mu jedną oddam. Odnośnie braku kabla, topodpiąłem do niejkabel,który mi został po Note 7 😉
mobopx Czy ktoś sprowadzał sobie już taką ładowarkę? https://pl.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=SB_20170301085615&SearchText=supercharge+mate+9 i może potwierdzić, że wszystko z nią ok? (oczywiście z adapterem) 😉