Witam.
Ostatnio postanowiłem przywrócić ustawienie fabryczne jednak konto Samsung z niewyjaśnionego powodu nie mogłem tego zrobić. Próbowałem się logować i po wpisaniu prawidłowego identyfikatorai hasła wyskakuje "błąd przetwarzania".
Wiem że mogłem wylogować się z tego konta i spróbować ponownie ale dowiedziałem się o tym za późno bo ustawienia fabryczne przywróciłem innym sposobem. Zastosowałem Hard reset iprzy pierwszym uruchomieniu telefonu wyskakuje wybór języka i tam dalej prosi o identyfikator i znowupojawia się ten sam problem z kontemsamsunga do którego nie mogę się zalogować.
Napisane jest=== "To urządzenie jest zablokowane z powodu nieprawidłowego resetu fabrycznego. Zaloguj się na konto samsung , na które już logowano się na tym urządzeniu aby potwierdzić ze należny ono do użytkownika.
Wydaję mi się, że w takiej sytuacji będzie trzeba całkowicie wyczyścić telefon z wszelkich danych lecz nie mam pojęcia jak się za to zabrać.
Proszę w tym celu o konkretne wskazówki jak to zrobić najlepiej krok po kroku lub jeśli istnieje jakieś inne rozwiązanie to tez chętnie skorzystam.
Samsung Galaxy S5 , android 6.0.1
Pozdrawiam i liczę na pomoc.