pewne osoby a wiadomo o kogo chodzi strasznie zabolał fakt ze administrator forum który przeciez jest organizatorem konkursu niejako zdecydował kto ma w nim szanse a kto nie..., nie zrobił tez tego bez powodu, gdyby nie było cwaniactwa napewno nikt nie interweniowałby...
zgasła iskierka nadziei, bez jaj panowie, jesteśmy dorośli a iskierki nadziei to zapaliłby sie dokładnie dwie 30 grudnia, jedna z nich uchroniła przed wykluczeniem z konkursu osoby któte tworzyły sztuczne konta aby nabijać sobie piwka... aby nie napisac przed zbanowaniem... bo to co robi administrator w danej sytuacji jest wyłącznie jego decyzją, kto inny walnałby bana i nara, jak widzisz iskierka nadziei zapaliła się...
dzidexx
Kilku użytkowników zdecydowało się stworzyć własną "historię" edycji grudniowej.
a tymi byli np
Forum po zmianach, link nie działa
i kilku innych npu patrikos23 ( Forum po zmianach, link nie działa ) czy bladeno1 wspomniana wczesniej Forum po zmianach, link nie działa
oraz inni ktorych nie mam sensu wymieniać bo szkoda mi czasu, kto inny jest tutaj detektywem, notuje liczy, moze wiec przedstawi właściwe wnioski, maxprzemo czekam skoro prowadzisz dochodzenia
albo najlepiej zainteresowani niech wypiszą wszystkie swoje nicki o ile jeszcze pamietają, będzie łatwiej
To wszystko wygląda jak olimpiada +Rosja, wszyscy na dopingu ale nikt nie winny, o co chodzi ? Skandal...
dzidexx
stworzyć własną "historię" edycji grudniowej.
wspomniani wyżej tworzyli historię każdego dnia, całe szczęście juz tylko dosłownie historię która mam nadzieje nigdy sie nie powtórzy....
maxprzemo
wojted
A jeżeli chodzi o grudzień to jeżeli inni korzystali z pomocy znajomych aby zdobyć więcej acoinów
Widzisz gdzieś nieprawidłowości to proszę napisz gdzie?
czy Ty naprawdę tego nie widzisz ? W każdy profil zaglądasz ale w niektórych klapki na oczach...
jesli postawione piwa zostały celowo wylane to moze i bedzie to 0 i 1 piwo 😉
dobrze ze nie przepisał całego forum xda, byle wstawic tag MOD/ROM i dostać za to punkciki, wszystko byłoby w porządku bo takie są zasady konkursugdyby nie zachłanność i walenie piwek z lewych kont, czy tego nie widzisz ? A moze to dalej bedzie odpowiednio 0 i 1 piwo ?
dodana zawartość
maniek0928
wojted
ct65 zasłużenie prowadził
A czy są u ct65 jakieś nieprawidłowości? Czy dostał od jednego użytkownika w kilka godzin przynajmniej 50 piwek?
walenie piwek z lewych kont jest nieprawidłowoscią, nie wiem dlaczego tak ciezko to pojąc
a to ze administrator przyznał swoje piwa to jego prawo, przynajmniej nie przyznał ich z lewych kont...