kwiczol Witam. Szukam telefonu z Dual simem i bardzo dobrym aparatem. Oczywiście reszta też musi trzymać poziom. Do wydania mam ok 1000 zł i może byc uzywka. Na chwilę obecną wybór padł na lg g4 Dual ale chętnie rozpatrze inne opcje
penguino @Winniczek 'kwiczol' pisze o LG G4 Dual. On w ogóle nie ma skanera. kwiczol Na chwilę obecną wybór padł na lg g4 Dual Ten model nigdy nie był sprzedawany w Polsce, będziesz miał problem z gwarancja. A ta się przyda bo to dość awaryjny model z kilkoma wadami.
Sarna_1980 Spójrz na Moto g4 plus. 5,5 cala, czytnik linii, dual z osobnym slotem na kartę pamięci. Procesor i reszta może i nie z najwyższej półki ale goły Android bardzo dobrze zoptymalizowany. Pewna aktualizacja do nugata.Naklikane z Moto Z Play
kwiczol telefon faktycznie fajny (miałem motke 1 generacji była naprawdę ok) ale...w całym telefonie i to będzie argument typowo babski ale czytnik linii papilarnych psuje całkowicie wygląd tego telefonu ...reszta jak najbardziej ok, dual sim , slot nana karty sd,czysty android itp...szukajmy czegoś innego
Sarna_1980 Babski? To męski będzie od tyłu tzn. Z tyłu? [emoji39]. To G4 bez plusa. Słabszy aparat i bez czytnika linii. Babski.... Naklikane z Moto Z Play
kwiczol argument jest typowo babski - nie podoba mi się czytnik linii papilarnych, który moim zdaniem psuje wygląd całego telefonu! czytajcie ze zrozumieniem ... pomijając docinki ,maja koledzy pomysł nacoś fajnego w dualu do tysiaka z super aparatem oprócz wskazanego przeze mnie lg g4 dual ? kolejna ważna sprawa rom 32gb lub slot na kartę sd - o tym zapomniałem napisać
Sarna_1980 Nie stresuj się tak...A jak szybko chcesz kupić. Bo niedługo powinny pojawić się nowe j-ki Samsunga. Koło tej kwoty lub coś powyżej będzie oscylował j5 2017. Zapewne tak jak model 2016 będzie w dualu + slot na kartę pamięci, ale nic na razie nie wiadomo ws. aparatu.Naklikane z Moto Z Play
kwiczol nie mam ciśnienia , z drugiej strony używanie meizu note 2 z uszkodzona szybkąnie jest wygodne ...no i ten aparat ale przy zakupie akurat nie patrzyłem na to . Może pójdziemy inną drogą -w czerwcu wchodzą jednolite stawki za połączenia w UE (pracuje w DE ) poszukajmy może alternatywy 1 sim ale z kozackim aparatem i 32 rom. Czy w tej cenie samsung s6 jest dalej najlepszym wyborem ?
Winniczek W moto G4 jeśli dobrze kojarzę model, czytnik jest w przycisku pod ekranem.Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka
kwiczol Lg g4 Dual byłsprzedawanyswojegoczasu w plusie i właśnie z tej dystrybucji telefonu bym szukał
Sarna_1980 Od dawna go nie ma. Jak zaczynałem poszukiwania kilka miesięcy temu to już wtedy widniał jako niedostępny. Poza tym ma on jakieś wady które go u mnie zdyskwalifikowały, ale już nie pamiętam o co chodziło. Chyba prądożerność...Naklikane z Moto Z Play
penguino Drenaże baterii, bootloopy, wycieranie obudowy, powidoki i wycieki światła na wyświetlaczu. To tak na szybko.