tygrysbengalski123 Witam. Przychodzę z dwoma problemami. Po pierwsze chciałbym dowiedzieć się jak korzystać z konta google bez dodawania go w ustawieniach (wymusza to na mnie chrome). Chodzi o to że nie chce aby moje urządzenie pojawiło się w panelu google, google play , menadżerze urządzeń itd... Drugim problemem jest to że po formacie telefonu zaszła zmiana w ustawieniach domyślnych. Wcześniej gdy kilkałem w link to system pytał się czy chce użyć tej aplikacji tylko raz czy na stałe. Teraz po każdym wejściu w link musze czyścić ustawienia domyślne ponieważ system sam przekierowuje mnie do nie tej aplikacji do jakiej zamierzałem.
Poro Ciezko bedzie najlepiej drugie konto zalozyc i podpiac, tamto odpiąć całkowicie. W chrome przelogowac sie na to odpiete konto, inaczej tego nie widze.
dzidexx Chrome niezaloguje na konto, którego nie ma w ustawieniach(tylko w trybie incognito). Zakładki/historię/hasła wystarczg raz zsynchronizować mając dwa konta. Później jedno usunąć. Można mieć dwa cały czas zaznaczając co ma być synchronizowane. Mam dwa na k1 - drugie dla hangout i gmail/synch. Dane apk i gmail/