Ataff Witam Zakończyły się beta testy na Noguacie więc chciałem wrócić do 6.0. Wgrałem odinem pliki i podczas konfiguracji nie działa mi samsung cloud nie mogę przywrócić kopii zapasowej mimo iż jest opcja wyboru na samym początku. Wiem że były jakieś problemy ale ponoć zostały rozwiązane. Może ktoś służy pomocą jak to rozwiązać?
dest @arczi184 czyli potwierdzasz ze kopia danych w chmurze samsunga zrobiona na 7.0 nie zostanie "przemielona przez ich serwer" i dostosowana do wersji 6.0.1 tak aby mozna było ją wgrać ? O to sie rozchodzi przecież 😉
Ataff @arczi184 no chyba raczej powinno mi przywrócić kopię zwłaszcza że to była kopia robiona na 6.0 i jest widoczna przy konfiguracji
Kootu Jak wyszła 7.0 beta 2, to powróciłem na chwilę na 6.0.1 żeby zmienić kod CSC i wtedy normalnie pobrałem backup z samsung cloud. Zmieniło się coś? 😉
Ataff No właśnie a mi ani smsów ani programów nie przywrócił nic ... od nowa musiałem wszystko ustawić.
Kootu @Ataff Jeśli masz ważne smsy i kontakty to wróć do 7.0, zrób backup jakąś inną apką ze sklepu play i wróć znowu na 6.0.1 🙂 trochę czasochłonne, ale do odzyskania. Z drugiej strony to dzięki za info, że backup już nie działa po przejściu na 6.0.1:) jakiś czas temu też myślałem o chwilowym powrocie na 6.0.1
Kootu dodana zawartość Kootu jakiś czas temu też myślałem o chwilowym powrocie na 6.0.1 Napisałem "jakiś czas temu", teraz wszystko udalo mi sie zoptymalizować i system działa u mnie tak jak chcę. W 5 becie nie widzę żadnych bugów, więc już nie czekam na pełną wersję 7.1.1 jak dzieciak na prezent pod choinką 😛
cholek3 Zainstalowałeś Samsung Cloud do najnowszej wersji z pliku apk, który ktoś tu niedawno podał? (nie pamiętam w jakim temacie). UPDATE: O, jest, @bladeno1 dał: http://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/samsung-cloud/samsung-cloud-2-2-12-release/samsung-cloud-2-2-12-android-apk-download/]http://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/samsung-cloud/samsung-cloud-2-2-12-release/samsung-cloud-2-2-12-android-apk-download/