Żona nie pamięta loginu i hasła?
@JACA85
@dzidexx
Wlasnie ze znam wszystie hasla, ale to juz nic nie skutkuje - jakby ro bylo calkiem innek konto wczesniej (A NIE BYLO)!!!
@Wild5
Dzieki. Jutro obadam bo dzis juz nie ogarniam.
Forum po zmianach, link nie działa Zrób tak jak na tym poradniku Spoiler Pozdrawiam
Ta opcja nie dziala. Po podpieciu kabla do s5 neo i do pc nic sie nie dzieje...
Jeżeli użytkownik zresetował urządzenie i nie zna danych swojego konta, należy wysłać urządzenie do serwisu z kopią dokumentu zakupu, jako potwierdzenie zakupu urządzenia dla centrum serwisowego, usługa bezpłatna.
Czy Ty myslisz ze nie mam dostepu do gmail-a (czyli konta google)? To chyba albo czegos nie rozumiesz albo nie czytasz ze zrozumieniem, badz ja pisze niejasno...Znam swoje hasla, zony tez bo to ja jej konfiguruje zawsze andka.Problem jest taki: karta i konto zony - hard reset - moja karta sim i konto i nic - chce wrocic do kona zony i karty sim takze ten komunikat. Loginy i hasla znam i wchodza na pc.wysłane z mojego Galaxy S7 edge
Mam ten sam problem, tyle że kupiłem telefon od kogoś. Niestety bez dowodu zakupu, ale z pełnym kompletem, włącznie z kartonikiem ze zgodnym nr imei. Sprawdziłem telefon przy sprzedającym (niestety nie mam z nim kontaktu), wszystko pięknie działało, po przywróceniu ustawień fabrycznych i włożeniu mojej karty sim mam ten sam problem. Coś się ruszyło w temacie?
Znalazlem na to rozwiazanie... szukalem kilka godz ale zrobilem to z mala pomoca pewnego filmiku na YT oraz pobraniu kilku malych programikow...Przypomnij sie w piatek wieczorem to poszukam i podrzuce tutkawysłane z mojego Galaxy S7 edge