Zamówiłem sobie na allegro motorolę (XT1072) powystawowy, w dobrej cenie. No i zdążyłem się zalogować na konto google, także onedrive, kontakty importowałem i chciałem zrobić zdjęcie - wcisnąłem ii pyyk.. telefon zgasnął. I koniec. Bateria z tego co mi się wydaje była prawie w pełni naładowana.. Gdy podłącze do ładowania to miga dioda, włącza się ekran startowy tzn logo androida i motoroli po czym reset i tak cały czas.. nie mam pojęcia co jest. Gdy chcę zrobić hard reset tzn trzymam przycisk power i low volume to zrobić to mogę tylko przy podłączonej ładowarce, gdy wyjmę kabel to od razu gaśnie. No i tak przy podłączonej ładowarce chcę wybrać recovery, to telefon i tak się resetuję i w sumie nie jestem w stanie zrobić nic.. ktoś ma jakiś pomysł? Po 20 minutach telefon padnął , to jest masakra . Próbowalem oczywiśćie innych ładowarek. Jeszcze dodam, iż na aukcji jest napisane iż system to android 4.4 kitkat, lecz gdy wszedłem w ustawienia telefonu to chyba tam pisało że android w wersji 6.0, choć nie jestem całkiem pewny.
I tu pytanie co robić? Bo mam nadzieję że jutro się do nich dodzwonię i będe mógł zwrócić telefon, tylko zalogowałem się tam do gmaila oraz do usługi one drive.. a nie mogę zrobić recovery bo telefon się resetuje. Jakieś pomysły?
Z góry dziękuję.