TeHaCek Jak w temacie. Jaką bramkę (darmową) polecacie do wysłania sms? Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Wypcio A po co ci teraz chyba każdy ma sms bez limitu do wszystkichWysłane z mojego LG-D405n przy użyciu Tapatalka
dzidexx @Wypcio Nie każdy. Ja mam prepaid, doładowałem się w kwietniu za 50. Zostało mi jeszcze 10zł i 16gb. Na orange.pl mam darmowe 30, 5 sms, mms/mies i konto pocztowe. Trzeba włączyć MultiBox Bramki czasem używam sms. priv. pl.@TeHaCek Ps. Prawie jak w Kuwejcie.
SowSowi Sorrki za offtop ale zainteresowała mnie wypowiedz.@dzidexxczyli 50 zł na ile ci wystarcza, ponad rok? Jak dużo piszesz i rozmawiasz przez telefon miesięcznie? Ostatniego prepaida miałem 5 lat temu więc nie bardzo wiem jakie teraz są stawki.
dzidexx Obecnie za 29zł/mies. mozna mieć bez limitu rozmowy/smsy + 10-15gb internetu. Pre-paid orange, nju, viking... Ja faktycznie mało używam usług gsm - whatsapp, skype, www. @SowSowi dodana zawartość https://forum.android.com.pl/forum/996-jaka-taryfa-kt%C3%B3ry-operator-co-wybra%C4%87/
SowSowi @dzidexx no dobrze to akurat słyszałem,ale napisałeś że doładowałeś 50 zł w kwietniu więc myślałem że masz tak niskie stawki na wszystko zwłaszcza za internet że dlatego tak długo ci to wystarcza i tak długo masz aktywne konto (wiem że po doładowaniu zazwyczajrok aktywnych usług jest). Czyli rozumiem że podstawowym medium komunikacji jest dla ciebie internet i środki idą na pakiety, a nie na rozmowy.
dzidexx Miałem sporo nabierane gb, orange free - doładowanie 50zl daje 16(?)gb gratis. Były/są rozmowy/smsy i gb za rejestrację startera. W 2016 było sporo opcji obniżenia kosztów.