Witajcie użytkownicy ! 🙂
Posiadam jeden problem, gdzie sytuacja jest może do rozwiązania w sposób domowy, ale pewności nie mam.
Pewnego dnia przed pracą, chcąc zadzwonić do znajomego, mój telefon się wyłączył. Uruchamiając go ponownie zaświeciła się różowa dioda LED, aa sam telefon uruchomił się na tzw. Bootloop'ie.
Jeżeli chodzi o możliwość wejścia w recovery, jest to niemożliwe, a tylko w tryb Download Mode, gdzie telefon jest wykrywalny przez ODIN'a. Dodam że ROOT nie był w telefonie w ogóle wykonywany = knox 0x0.
Próbowałem już wgrać ostatnią wersję softu przeznaczonego dla Holandii (PHN), jak i XEO w sposób 4 plikowy, lecz wszystko wraca do początku bootloop'a.
Próby użycia oprogramowania Smart Switch idą z fiaskiem, ponieważ program się zawiesza i nic się nie dzieje. Oczywiście wszystko używam w trybie dla administratora.
Kontaktowałem się z polskimi oddziałami Samsunga, gdzie zostałem poinformowany że to może być problem z płytą główną lub i pamięcią flash w telefonie.Sam serwis pozostaje w ostateczności, gdyż na ekranie jest lekka pajęczynka, która spowodowana została przez małe dziecko, lecz na obudowie telefonu brak śladów od upadku.
Pozdrawiam Wszystkich ! 🙂
Lexan