pawlix131 Witajcie Na wszystkich smartfonach jakie miałem używałem zawsze nakładki ekranowej Nova Launcher Prime. Teraz jednak mam dylemat, czy pozostać przy touchwizie czy też zmienić go na Nova Launcher. CZY ktoś z Was korzystał z tego launchera na galaxy s6 i może powiedzieć czy jest duża różnica w wydajności i użyciu RAM na korzyść Nowy Launcher a? Pozdro :]
dest @pawlix131 nie patrz na zużycie ramu, nova pobiera około 100-150mb ramu, nie ma to absolutnie żadnego wpływu na prace tel gdy zastapisz launcher tw novą, system wyrzuci tw z aktualnie odpalonych apek nie ma sie co szczypać, chcesz wgrywaj novę, ja pierwsze co zrobiłem po wyjęciu tel z pudełka to wgrałem novę...
snuffek Rożnice są tylko kosmetyczne. Ja miałem nova prime przez ponad rok, a teraz uzywam TW bo brakuje mi wsparcia upday 😃
dest @snuffek kosmeryczne w zużyciu ramu rozumiem ? Upaday bez problemu dziala na novie, uzywam bez problemu.
snuffek Mi właśnie brakuje Upday jako pulpitu :/ ale z drugiej strony na TW nie da się ukryć aplikacji z appdrawera :/Tapatalk, SM-G920F