Skocz do zawartości
maju

Android Auto zrywa połączenie z samochodem

    Rekomendowane odpowiedzi

    maju

    Jak tam u was z Android Auto na OnePlus 3T ? U mnie cały czas zrywa polaczenie z Oplem Astra, tak jak ludzie piszą np w tym wątku:
    https://forums.oneplus.net/threads/android-auto-does-not-work.479503/


    Jestem o krok od zwrotu tego telefonu, a bardzo mi się podoba, lecz bez AA nie wyobrażam sobie by go uzywac.

    Edytowane przez Aleksandra
    Modyfikacja tytułu wątku.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    Vatri

    Pewnie poprawia to aktualizwcją. Na op3 na samym początku też tak było. Może skopali to znowu z os 4.0

    Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    maju

    Od nowości OP3T, AA u mnie się wyłącza po paru minutach. Nie ma reguly jak długo działa. Na OOS 4.0 I na poprzednim (bazujacym na MM) dokładnie to samo.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    Budus

    Myślałem, że to wina kabla ale widzę, że jednak nie:/ u mnie również zrywa połączenie i też z Astra

    wysłano z 1+3T

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    maju

    O kogo ja widzę :)

    Witaj @Budus. Tutaj majek z astra5klub.pl 

    Świat jest mały :)

     

    https://forums.oneplus.net/threads/android-auto-does-not-work.479503/

     

    Dopisz proszę w tym Bug Report'cie, że też tak masz.

    Edytowane przez maju

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    Budus

    @maju
    wrzuciłeś już OOS 4.0.1 i testowałeś połączenie ? ja dopiero jutro będę w stanie przetestować połączenie z autem

    Edytowane przez Budus

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    maju

    @Budus

    Tak, mam już 4.0.1, jednak nie miałem okazji przetestować połączenia. Z tego co wyczytałem na forum OP update nic nie wniósł. Zobacz: Post #27

    Ponoć gość już popchnął sprawę, a ja od siebie mogę dodać, że napisałem do nich na FB i obiecali przyśpieszyć temat... W końcu co mieli odpowiedzieć...

    Edytowane przez maju

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    Budus

    odgrzeję - coś się w temacie ruszyło ?

    4.0.2 i dalej jest to samo

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    maju

    Potwierdzam. Na 4.0.2 to samo.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    Budus

    4.0.3

    AA 2.1.7046

     

    dalej to samo - zrywa połączenie co kilka/kilkanaście minut

     

    ale AA w Oplu Astrze chodzi płynniej - być może to AA być może OS

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

    Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

    Zarejestruj nowe konto

    Załóż nowe konto. To bardzo proste!

    Zarejestruj się

    Zaloguj się

    Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

    Zaloguj się

    • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

      Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

    x