Skocz do zawartości
maju

Android Auto zrywa połączenie z samochodem

    Rekomendowane odpowiedzi

    masi0

    Wykluczylisxie AA z aplikacji chronionych ?

    Wysłane z mojego SM-T815 przy użyciu Tapatalka

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    Budus

    @masi0 daj znać gdzie to sprawdzić to zobaczę :)

    na innych telefonach nic poza tym czego wymaga AA przy pierwszym uruchomieniu nie robiłem

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    mikeman

    W jakich autach rozpoznaje Wam OP3T? W Skodzie (czyli system VW przeciez) po podlaczeniu telefonu wyswietla sie ze nie rozpoznaje urzadzenia.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    Krz999

    u mnie w fiacie wyłącza się radio po kilku minutach podłączonego BT inne telefony działają ok

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    mikeman

    Ale Android Auto trzeba podlaczyc przez kabel prawda? Parowanie i uzywanie trl po BT jest bezproblemowe.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    Budus

    Opel Astra K - łączy bezproblemowo. ale rozłącza po kilku minutach - od minuty do 30 minut. mapy google śmigają jak ta lala gdyby nie to, że zrywane jest połączenie :/

     

    i tak, AA łączę przez kabel - inaczej się nie da

    Edytowane przez Budus

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    Budus

    na LineageOS nie rozłącza

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    Budus

    dzisiaj napisałem do mnie jakiś koleś z OnePlusa w prawie AA.

    wypytywał o używany kabel (zawsze oryginalny), z jakich wersji AA korzystam, na jakim systemie (napisałem, że na OOS na każdej wersji AA nie działa, LineageOS działa za każdym razem i bez problemu), napisałem model auta.

     

    stwierdził, że do tej pory myśleli, że to wina google a nie ich... :/

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    jokers

    Ja mogę napisać tylko tyle że przymierzam się do zakupu żonie OnePlus 3T, sam posiadam Samsung Galaxy S7 Edge i też rozłącza AndroidAuto co jakiś czas w samochodzie VW Tiguan z 2016r. Myślałem że to kabel, wymieniłem raz, teraz drugi ale cały czas dzieje się podobnie. Raz działa kilka godzin a raz rozłącza co kilka minut.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    Opel Astra K - łączy bezproblemowo. ale rozłącza po kilku minutach - od minuty do 30 minut. mapy google śmigają jak ta lala gdyby nie to, że zrywane jest połączenie :/
     
    i tak, AA łączę przez kabel - inaczej się nie da
    Trochę odgrzeję temat... S7, Astra K... nagle pewnego styczniowego dnia po prawie roku bezproblemowego działania nie łączy z radiem... kabel? wymieniony... gniazdo? teoretycznie wyeliminowane... ładowanie działa normalnie, zrywa po krótszym lub dłuższym czasie. Zaktualizowałem do najnowszego AA i dalej nic... czy ktoś jeszcze tego doświadczył? Czy to jakaś aktualizacja softu?

    Wysłane w biegu...

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

    Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

    Zarejestruj nowe konto

    Załóż nowe konto. To bardzo proste!

    Zarejestruj się

    Zaloguj się

    Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

    Zaloguj się

    • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

      Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

    x