@dominoj97
Aha ok Domino ja jeszcze chyba zapomniałem dodać, żeby ewentualnie nie mylić tego dźwiękuz delikatnym zawibrowaniem całego telefonu bo ta drobna wibracja też zawsze wydaje swój osobny, różniący się od tamtego innydźwięk, i chyba po całości telefonu.Ten dźwięk ( w moim przypadku są to 2 dźwięki w odstępie 2 - sekundowym)ewidentnie słychać tylko w słuchawce telefonu. Dzieje się tak tylko na samym początku, najczęściej jeszcze przed usłyszeniem sygnału połączenia a później cała rozmowa idzie bez żadnych przeszkód ( moim zdaniem jak na taki telefon to i takdalej produkują jakieś słabe słuchawki bo jakość rozmowy jest dla mnie nie specjalna 😛).Ja zawszemówiłem, że nie chcę mieć kompa do dzwonienia tylko do pracowania 😃. A zresztą, przynajmniej z nazwą dla tej zabawki nie miałem problema - DZIAD, ahahahaha 😃. Ok. Może jeszcze z panzerfaustem do salonu nie pójdę bo lekarze zabronili mi dźwigania i może jeszcze jakiś master da znać, że to jest normalne albo nienormalne,no i jeszcze znalazłem na szybko kolegę, który ma tego samego dziada i wpadnie do mnie dzisiaj po południu, więc będę miał możliwość porównania tej opcji na żywca. Tylko szybko bo moje ściany już czekają na pierwszy kontakt z nową zabawką hahaha 😃.
Ok czyli rozumiem, że jak dziad będzie chciał nowe aktualizacje to mu wgrywać to o co prosi, tak ? Aha i z tego co widziałem to podpiąć się pod Wi-Fi domowe i to wszystko co nie ? Kufel masz pełny bracie :cheers:. Miłego dnia ...
Witammistrzowie !Przepraszam wasale u mnie to już tak jest, że jak się rozgadam to końca nie widać :smoke:. Jeszcze raz dziękuję wszystkim za pomoc w tym temacie, która jest dla mnie wystarczająca. No to jeszcze raz kufle macienapełnione :cheers:.Temat uważam za zamknięty.