Witam od kilku dni jestem użytkownikiem nota 4, zakupiłem telefon z portalu ol... . Na zakup tego telefonu zdecydowałem się bo chciałem mieć z polski i polska pełna gwarancje. Sprzedawca podczas rozmowy mówił ze telefon z polskiej sieci orange i ma jeszcze ważna gwarancje do polowy wakacji.Telefon przyszedł do mnie z czysta nie wypełnionągwarancją,stan wizualny trochę odbiega od zdjęć ( ale do przeżycia ), a ładowarka zwykła ( brak szybkiego ładowania). Po odebraniu telefonu, zacząłem z nim pisać ze nie ma ważnej gwarancji brak paragonu lub faktury, powiedział ze zapomniał wsadzić i mi dośle. Jak to życie szybko weryfikuje zaczął ściemniać ze wysłał, nic do mnie nie dotarło, nie ma powiedzenia nadania listu itd. Wkurzony zawitałem do salonu firmowego orange tam, się dowiedziałem ze telefonu nie maja w bazie wiec nie jest z orange pl, I tu moja prośba do was,chcę ustalić pochodzenie tego telefonu. wiem ze można po jakieś nalepce z pod baterii, ale szukam po necie i nie mogę tego znaleźć.