mateusz1807 Witajcie Czy może ktoś z was sprawdzić czy kontroler od Xbox One działa wam z S7 Edge? Po podłączeniu kontrolera kablem telefon się restartuje. Nie mam możliwości sprawdzenia przez bluetooth, mój kontroler nie ma bluetootha. Na youtube są filmy pokazujące że to działa, i nie wiem czy u mnie problemem jest beta androida 7.0 czy jeszcze coś innego.
[usunięty] Wydaje mi się, że gdzieś czytałem iż tylko pad od Xbox One S będzie działać. Pewnie tylko te pady mają bt i dlatego. Mam dwa do XO i oba nie mają bt,
maxprzemo @mateusz1807 Musiał byś zobaczyć czy twoja wersja systemu wspiera ten pad. Pliki z "mapą" przycisków do kontrolera powinny się znajdować w którymś z plików /system/usr/keylayout/
mateusz1807 @maxprzemo Dla mnie dziwne jest to że telefon się restartuje. Rozumiem jakby po prostu pad nie działał, ale restart?
Grzesiek01 Przed chwilą testowałem i działa bez problemu - przycisk łączenia na padzie i po chwili telefonem możemy sterować właśnie za pomocą padu (Facebook,menu itp). Pad oczywiście musi być od one s ,a nie zwykłej wersji one ,ponieważ dopiero te od eski mają bluetooth.Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka