Witam wszystkich
Telefon do dzisiaj działał bez zarzutu.Podczas gdy poziom baterii wynosił kilka % podłączyłem ładowarkę.Po 3h sprawdziłem stan naładowania a telefon był wyłączony.Zdziwiło mnie to. Próbowałem go włączyć ale nic się nie działo.Zostawiłem go więc w spokoju na ładowarce.Po jakimś czasie przebudził się i uruchomił sam.. Telefon widzi ładowarkę (wyświetla animację ładowania ale poziom cały czas 0%) ale nie ładuje,czy z laptopa czy z oryginalnej ładowarki lub zastępczej
Gdy zostawiłem go na dłużej dobił do 3-4% a po godzinie gdy chciałem sprawdzić poziom naładowania znowu był wyłączony. Finalnie sam uruchomił się do menu na podłączonej ciągle ładowarce wskazując poziom naładowania na 0%
Czasami animuje ładowanie baterii a czasami wyświetla żółty wykrzyknik przy "pustej baterii " na ekranie
W czym rzecz? Czy byłby ktoś w stanie pomóc? telefon kosztował ponad 200zł więc pewnie średnio opłaca się go naprawiać.
Dodam jeszcze,że telefon ma oryginalny rom i kitkata 4.4
Gdy próbuję uruchomić go bez baterii wyświetla animację pustej baterii i znaku zapytania w żółtym trójkącie ale nie chce się włączyć