lukas200011 Witam mam problem z karta SD,po włożeniu ja do smarthphonatelefon normalnie jąodczytał,następnie miałem do wyboru pamięć wewnętrznąbać zewnętrzna, wybrałem jako pamięć wewnętrzna potem o ile dobrze pamiętam ja sformatowałem, po czym karta stała się "martwa" nie odczytuje jej laptop,żaden z 3telefonów,ani komputer kartę była podłączanaprzez adapter czy da się coś z tym zrobić?
dzidexx Karta będzie działać tylko w w tym fonie(jako wewn.), Włóż ją ponownie i przeformatuj na przenośną. https://forum.android.com.pl/topic/283568-karta-sd-w-60-wszystkie-modele/ dodana zawartość Ps Czytaj komunikaty na fonie zanim tapniesz ok. @lukas200011
lukas200011 @dzidexxTylko problem w tym ze jak wyciągnę i włożę jeszcze raz to telefon nie widzi tej karty, żaden komunikat się nie pojawia, nic w opcjach nie mogę zrobić.
dzidexx To ciekawostka, obstawiam trefną k.sd. Czytnik+win+mini tool partition wizard. Ppmyszy - usuń wszystkie partycje, gpt przerób na mbr, apply. Utwórz jedną partycję(fat32, mbr), apply.
lukas200011 Co dalej? Tak jak pisałem ani laptop ani komputer nie odczytuje karty przez żaden z 2 adapterów. 125135.bmp
dzidexx obstawiam trefną k.sd. Fon nie był w stanie jej poprawnie sformatować(na wewn.) - reklamuj u sprzedawcy.