eloelo71 Witam. W p9 lite gdy wysyłam do kogoś sms a on odpisze natychmiast kiedy jeszcze ja mam otwarte okno dialogu smsów to nie dostaje dzwięku, gdy przychodzi nowy sms. Gdy zamknę okno dzwięki nowych smsów działają. Problem polega na tym ,że jak tak zostawię telefon to nie wiem ,że dostałem sms
[usunięty] To normalne w Huawei, nie wiem jak przy zablokowanym ekranie, ale jsk jest odblokowany to normalne
Sknerusek w LG mam tak samo ^^Jak ma CI przyjsc powiadomienie skoro masz to otworzone. Zauważ, że jak ktos inny napisze to bedziesz mial powiadomienie. Powiadomienia widać tylko z tych miejsc, poza ktorymi jestes.
eloelo71 No właśnie w innych telefonach np. Lumia takie powiadomienie przychodziło, był to jakiś cichy dźwięk lub lekkie zawibrowanie, wtedy pisząc sms jeden za drugim i otrzymując co chwilę nowy nie sposób było przegapić jakiegokolwiek z nich, tutaj jest taki problem że prowadząc z kimś dłuższą rozmowę takiego czegoś nie ma i jest to dość irytujące dla mnie, i często coś ominę - nie przeczytam, zastosowanie takie jest np. w whatsapie czy mesengerze a nie ma w sms.
xperiagosc U mnie w samsungu dźwięku powiadomienia nie ma, ale wibra jest. Może to od apki do sms zależy? Ja textra sms używam. W orginalnej samsunga nie sprawdzałem.Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka
[usunięty] .Dokładnie, 3cia apka powinna załatwić problem jeśli ma taką opcję. Dawniej używało się go sms, ale kiedy to było😃Jeśli chcesz poszukaj opcji w YAATA, aplikacja od naszego rodaka, może ma taką opcję, a jeśli nie, to zawsze możesz ją zaproponować😉
Tomasz_Hasiak Cześć wszystkim. Czy udało się rozwiązać ten problem bez instalacji zewnętrznych apek SMS?