Pepee123 Chciałam sformatować telefon poprzez wejście w ustawienia i wszystko było ładnie pięknie pokazała mi się ikona androida z napisem usuwam i nagle telefon się włączył i nic się nie usunęło. Hard reset też robiłam i to samo. Czy da się coś z tym zrobić ? Jestem nowa nie wiem co i jak na tej stronce 🙂
sebakillerpl Witam serdecznie, wyłącz telefon i przyciśnij na raz -vol i power po pojawieniu się loga LG puść na ułamek sekundy i znów przyciśnij tą sama kombinacje przycisków w ten sposób wykonasz hard reset. Pozdrawiam 🙂😃
Pepee123 @sebakillerpl jest napisane ,że robiłam hard reset:) nawet paręrazy i nic. Po prostu zaczyna się formatować i nagle przerywa po czym telefon się włącza jak gdyby nigdy nic
sebakillerpl A to przepraszam nie dopatrzenie flash toolem wgraj na nowo soft w dziale romy jest poradnik 🙂😃Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
Papu.s Może problem z pamięcią emmc ? kiedyś tak miałem w lg l5 że nie dawało się nic na telefon kopiować i każden hard reset nic nie zmieniał