olszewek Witam. Mam pewien problem z Samsungiem s7edge. Po Wymianie dotyku i lcd oraz baterii(oryginały i nowe) telefon ładuje się, nie dość że długo to jeszcze tylko do około 60%. Później nadal pokazuje że ładuje, jednak procent naładowania nie zmienia się. próbowałem na kolejnej nowej baterii i pierwsze ładowanie zakończone powodzeniem do 100%, jednak później szybko się rozładował i każde następne już tylko do 60%. wgranie nowego romu również nie pomogło. Jakieś sugestie?? będę wdzięczny za wszelką pomoc. pozdrawiam Olszewek
Pejotwroc Był już na tym forum podobny wątek. Niestety nie mogę go znaleźć. Winna była bateria która też miała być oryginalna a niestety taką nie była. Wymieniałeś baterię w serwisie Samsunga że jesteś powiem że to oryginał? Ta druga bateria z tego samego źródła co pierwsza?
olszewek Pejotwroc Był już na tym forum podobny wątek. Niestety nie mogę go znaleźć. Winna była bateria która też miała być oryginalna a niestety taką nie była. Wymieniałeś baterię w serwisie Samsunga że jesteś powiem że to oryginał? Ta druga bateria z tego samego źródła co pierwsza? Dzień dobry. Jednak baterie powodowały problem. Przełożyłem kolejną tym razem prosto z innego telefonu i telefon zaczął działać prawidłowo. Dziękuję i pozdrawiam Michał
dest @olszewek sprawdz jakie dane baterii widzą programy np dev check podaj napiecie przy 60%, aktualnie mam 62% i mam 3.923V
dest @yaro_1 hmm coś dużo, sprawdz to programem który podałem przy okazji gdzie w gsamie sprawdzic tą wartość ? Nie widzę coś...
yaro_1 jak odpalisz program to u góry po lewej jest takie spor koło, u mnie pomarańczowe, masz tam procent naładowania baterii, temperaturę, prądi napięcie teraz dev check 60 %, 3,916 v, w gsam 3,92 V