Witam serdecznie,
Jestem już totalnie zdruzgotany tą chińską kupą złomu, bo ogrom pieniędzy jaki wyłożyłem na wymianę wyświetlaczy czy głośników pozwoliłby mi kupić sobie coś normalnego.
W każdym razie pojawił się kolejny problem którego nie potrafię rozwiązać toteż piszę do Was o pomoc.
Wczoraj telefon tak sam z siebie (ani mi nie upadł itp.) wyłączył się i zaczął resetować. Po pojawieniu się logo SONY, następuje czarny ekran (czasem Powered by Android) i reset i tak w pętli w nieskończoność. Odłączałem baterię wyciągnąłem z niego karty sim SD, resetowałem przyciskiem i bez skutku.
Chciałem spróbować flasha Sony Companion, jednakże mimo mrugnięcia diody najpierw na czerwono a potem na zielono komputer "nie wykrywa" urządzenia.
Z kolei korzystając z Flashtoola instalując sterowniki bez podpisu cyfrowego wedle instrukcji zamieszczonej na tym forum, program zatrzymuje się na :
10/054/2017 08:54:05 - INFO - Reading device information
Czytałem na XDA itd że to może być problem ze sterownikami, i mimo iż posiadam windows 10 to wszystko starałem się instalować bez podpisów.
Prosze o jakąś poradę bo nie mam już do tego dziadostwa sił..
Pozdrawiam serdecznie 😉