michal_252 Witam, zerknijcie na swoje telefony czy przypadkiem nie macie pofalowanego pod światło dotyku, wyglądającego jakby odklejony od wyświetlacza czy telefonu od strony przycisku włącznika telefonu bocznego. Ostatnio oprócz mojego obejrzałem 3 sztuki używane i każdy miał mniej lub bardziej. Mój oddany na gwarancję zobaczymy co z tego będzie.
topiq Też mam lekkie wklęśnięcie na długości przycisku głośności tuż przy obudowie.Powoduje to odstawanie folii/szkła hartowanego w tym narożniku z lewej. Raczej w niczym innym nie przeszkadza. Widać taki urok tego modelu. Próbowałem to nawet aparatem uchwycić do innego tematu ale to są tak małe wartości, że aparat tego nie łapie. Jedynie widać to pod pewnym kątem pod światło no i folia nie dochodzi w tym miejscu. Przy włączniku jest wszystko w porządku.
Warn_Girl Ja znowu w swoim samsungu w gornym roku mam tak jak by nie był doklejony do konca (efekt wyglada tak jak by szklo bylo mniejsze niz obudowa albo przesuniete w inna strone), zastanawialam się czy oddać na gwarancję, bo obawiam się że z czasem może się odkleic całkiem.
michal_252 Dobra wiadomość, telefon dostał nowy moduł wyświetlacza, całą obudowę (boki, tył), no wszystko nowe. Wgrane od nowa android 6.0.1 Z żalem wystawiłem na olx, gdy był w naprawie kupiłem nowego s6.