Witam. Na wstępie powiem, że przeszukałem większość tematów na tym forum odnośnie romów, recovery i tak dalej i tak dalej.Problem polega na tym, że po zainstalowaniu systemu na prawie już uceglonym telefonie(odratowałem), system nie chciał się uruchomić. Logo androida migało przed dobre 20 minut, po ponownym uruchomieniu to samo. W końcu więc postanowiłem zainstalować nowy rom lecz niestety telefon nie chciał zformatować mi cache, ogólnie był z nim jakiś problem. Gdy jakoś się udało telefon uceglił się całkowicie. W flash toolu wszystko mogę do niego wgrywać lecz po wgraniu czegokolwiek nie daje on żadnych znak życia. W menadżerze urządzeń sterowniki są. Gdy telefon podpięty jest do PC słyszę dźwięk odłączania i podłączania(zapętlone). Czy ktoś wie co mogę zrobić? Czy na całkowicie uceglonym telefonie mógłbym na niego cokolwiek wgrywać?Telefon uceglił się po wgraniu tego(chyba)
https://forum.android.com.pl/topic/178419--myphone-cube-422-cwm-root?do=embe/
dodana zawartość
Dodam że wgrywałem niby oryginalny rom przez Flash toola ale to nic nie daje. Jeśli ktoś miałby linka do oryginalnego to poproszę, spróbuje wgrać jeszcze raz.