Witam, niestety od jakichś 2 tygodni mam pogłębiający się problem z ładowaniem mojej G5 - mianowicie trwa ono coraz to dłużej, początkowo przez 2-3 msc po zakupie było wszystko jak należy, po wgraniu 7.0 też nie odczułem jakiejś szczególnej zmiany pod tym względem niestety od kilku tygodni telefon ładuje się coraz to wolniej, obecnie jakieś 2,5-3,5h do pełna (różnie). Kabel i ładowarka oryginalne, bateria oczywiście też. Myślałem,że to może kwestia kabelka który często noszę w kieszeni i coś się może naderwało więc kupiłem identyczny nowy niestety bez żadnej poprawy... Telefon wyświetla SZYBKIE ŁADOWANIE, w programie Ampere widzę różne wartości ale bezpośrednio po odblokowaniu bywało około 2-2,5 tys. czyli powinno ładować się szybciej no ale niestety z dnia na dzień wydaje się być coraz gorzej. Na wyłączonym telefonie to samo (początkowo po wyłączeniu ładował szybko). Wynik w antutu bez zmian 146tys. także chyba nie grzeje się jakoś bardzo mocno, może nieco bardziej ale przy dość intensywnym użytkowaniu. Przy ładowaniu gorący w podobny sposób jak dotąd przy Quick charge tylko % powoli przybywa. Cóż to może być ? Soft ? Może to ładowarka padła chociaż wątpię bo teoretycznie pokazuje QC (nie mam innej QC do sprawdzenia ale na 5v/2a też jest wolno..), a może po prostu bateria ? W poprzednim G2 miałem podobny problem z wolnym ładowaniem no i niestety padła tam płyta główna.