mikeghost W S4 i S5 była taka fajna, prosta apka "Aktywne aplikacje" pozwalająca zamknąć działające w tle aplikacje (np. przeglądarkę po wyjściu z niej klikając Wstecz) oraz zwolnić pamięć. Tymczasem w S7 nic takiego nie ma. Jaką apką można to zastąpić?
dzidexx @mikeghost Stock smart manager? Ze sklepu np. Shutapp itp. Po to jest dużo ram aby nie używać w.w.
bani42 W S 7 naciskasz z lewej strony na dole te kwadraty i zamykasz wszystkie aplikacje .. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka dodana zawartość I po co ci dodatkowa aplikacja?Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
bani42 Masz rację prostokąty [emoji38][emoji38][emoji38]Tłumaczyłem zbyt łopatologicznie [emoji6]Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
dzidexx @up&up Po naciśnięciu ◻ lub ◼ pokazują się ostatnio używane aplikacje(po restarcie fona też są). W oryginalnej, angielskiej wersji androida nazywają się nawet recents(też błąd). Nie wszystkie pracują w tle i bynajmniej wyczyszczenie nie powoduje ich zamknięcia.
dest jesli coś ma być otwarte w tle to wymuszanie zamknięcia nie ma najmniejszego sensu, system uruchomi proces chwile pózniej zamykanie ostatnich aplikacji rowniez nie ma sensu, jesli wychodzimy z aplikacji klawiszem wstecz a nie home