Akcja
http://allegro.pl/lg-g5-h850-z-komputronik-stan-perfekcyjny-i6676085732.html
Witam,
Posiadam na sprzedaż telefon LG G5 h850 w wersji srebrnej 32GB zakupiony 01.09.2016 r. w salonie Komputronik.
Oczywiście posiada gwarancję producenta liczoną od dnia zakupu przez 24 miesiące, czyli do 01.09.2018 r.
Telefon jest w 100% sprawny techniczne i wszystko w nim działa jak należy. Nigdy ale to nigdy nic nie było w nim zmieniane, żadnych modyfikacji oprogramowania, a ja jestem jego pierwszym i jedynym użytkownikiem. Telefon nie posiada żadnych uszkodzeń, śladów użytkowania. Telefon może gdzieś nosi delikatne ślady użytkowania widoczne tylko pod mocnym światłem - ale trzeba naprawdę się doszukiwać. Sprzęt jest perfekcyjny, zadbany. Ekran jest bez skazy, od nowości nakleiłem na nim szkło hartowane Nillikn 2mm, które zapewnia dodatkowe bezpieczeństwo. Bateria również bez zarzutu.
Sprzedaję wszystko to co dał producent - pudełko, oryginalna ładowarka, kabel, ładowarka, igła do tacki z kartami SIM i dokumenty, które widać na zdjęciach.
Jest możliwość umówienia się i obejrzenia telefonu w centrum Warszawy, bądź na Puławska 15 w godzinach 8.30-16.30. Preferuję odbiór osobisty albo kurier ubezpieczony. Dla osób spozaWarszawy mogę wysłać ubezpieczoną przesyłkę kurierską.
Wszelkich informacjiudzielam telefonicznie 608343155 albo email poprzez formularz allegro.